Psycholoog Hanan

Hanan Haddouch

Kernwoorden die mij beschrijven als psycholoog en coach zijn: open, sensitief, direct, eerlijk, doelgericht en praktisch.  Ik word vaak omschreven als iemand met een vrije geest die erg allergisch is voor in hokjes denken.

Met mijn therapievormen en aanpak ben ik dan ook geen voorstander van het stipt vasthouden aan een behandelprotocol of één specifieke stroming in de psychologie.  Wij kijken samen waar jij het liefst aan zou willen werken, in welke volgorde en welke behandelingen bij jou passen. De cliënt staat altijd centraal en benoemt bij het intakegesprek waar hij of zij graag aan zou willen werken.

Het is tevens mogelijk om sessies in het Engels te doen.  Een groot deel van mijn cliënten zijn dan ook expats. Ik heb een certificaat in C1 Advanced, ook wel bekend als het Cambridge Advanced Certificate. Voor meer informatie in het Engels adviseer ik je om hier een kijkje te nemen.

Think globally, act locally! Het helpen van mensen is absoluut mijn passie en om ervoor te zorgen dat ik hoog in mijn energie blijf, heb ik een aantal hobby’s die mij veel energie geven. In mijn vrije tijd zwem en surf ik regelmatig(golfsurfen). Mijn overige hobby’s zijn fotograferen en reizen.  Ik leer graag meer van en over andere culturen en probeer die wereldkennis ook altijd weer terug te halen naar de sessies. Verder woon ik samen met mijn man in Amsterdam en ben ik in februari 32 jaar geworden. 

Daarnaast heb ik vaak sterke meningen over maatschappelijke problemen, waardoor ik regelmatig word gevraagd als mediapsycholoog door de media om mijn mening te delen.